De ce bărbații sunt marii perdanți, iar femeile marile beneficiare a relațiilor sexuale firești ?


De foarte multe ori sexul reprezintă un real motiv de dispute și interpretări, psihologii dând o explicație, sexologii alta, teologii alta. Dacă te uiți cu atenție, cumva fiecare din aceștia au dreptatea lor, dar dreptatea nu are neaparata legatura cu adevarul. Analizand lucrurile din perspectiva reala, atunci cand are loc o relatie sexuala intre un barbat si o femeie, adica o relatie sexuala fireasca, nu normala, pentru ca unii spun ca e normal ca sa existe relatii sexuale intre persoane de acelasi sex…treaba lor, dar cert este ca nu E FIRESC. Revenint insa la situatia data, adica atunci cand a re loc o relatie sexuala fireasca, intre un barbat si o femeie, exista cateva situatii distincte pe care o se le abordam individual, ca sa analizam din perspectiva beneficiilor, la beneficii nu ma refer neaparat la starea obtinuta in timpul unei relatii sexuale, ci la beneficiile post-eveniment de partea LUI sau a EI.

  1. Prima varianta este cea in care cei doi au o relatie sexuala protejata
  • In aceasta situatie, barbatul, atunci cand ejaculeaza, datorita prezervativului, substante vitale pentru sanatatea creiuerului femeii, nu ajung unde trebuie, iar din perspectiva sanatatii, barbatul PIERDE energie vitala, iar femeia nu primeste nimic din acest pseudo-transfer. Sexul reprezentand doar un consum energetic, o satifactie momentana, un consum fara rost si sens real al vietii

      2. Cea de-a doua varianta, este cea in care cei doi au o relatie sexuala NEprotejata

  • In aceasta situatie, barbatul atunci cand ejaculeaza, transmite substantele necesare bunei functionari a creierului femeii, cunoscandu-se foarte bine faptul ca, in sprema barbatului exista substante pe care femeia nu le produce singura si in lipsa carora poate avea probleme reale de sanatate in viitor. In aceasta situatie, barbatul pierde energie vitala, energie care l-ar ajuta sa-si pastreze sanatatea pe termen lung, contribuind insa la sanatatea femeii.

Concluzia este aceea ca relatiile sexuale benefice trebuie sa fie FIRESTI,  RARE si NEPROTEJATE, pentru ca BARBATUL sa nu piarda prea multa energie vitala, iar FEMEIA sa beneficieze de ea, pentru sanatatea amandurora!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s